Csoportos egyénifókuszok

DaniNóra állítások sziddhártásoknak 4hetente kedden. 

Élőzenével kísért integrált állítás folyamatok, melyeket Fáy Nóra vezet és Redő Dániel kísér.

Jelentkező táblázathoz KLIKK

2016 aug 30 keddtől számolva 4hetente. Délelőtti állítás 9h-13h-ig és délutáni állítás 14-18h-ig. Csoporttagoknak ingyenes és lehet csak félnapra is jönni. Állítónak 60ezer Ft. Személyes megbeszélések alapján alakítom ki, hogy kiknek vezetek állítást. A fenti táblázat-linken látható mikor, kinek vezetek Danival állítást és ott lehet bejelentkezni csoporttagnak. Helyszíne a Lótusz terem.

Minden legalább félévet Sziddhártás bodyworkbe "mártott" emberünk jöhet ide.

Aktuális időpontokat D+N felirattal a Sziddhárta naptárban találod: http://sziddhartaszervezes.blogspot.hu/p/sziddharta-naptar.html 
***************************************************************************************************

Csoportos Érintés terápiákra jelentkező táblázathoz KLIKK ide.

Archívum:

***************************************************************************************************

DaniNóra állítások Sziddhártás haladókkal

2016-ban folytatom az ősszel elkezdett havi egy állításaimat Danival.
Ide KLIKKELVE ebbe a táblázatba írd a nevedet és sorába pedig 1-est abba az oszlopba amikor jönni tervezel. Ha mégsem jössz, vedd ki az 1-est. Emailt ne írj. Ha úgy érzed a táblázatba valamit véletlenül bele töröltél, arról írj emailt nekem, de mégjobb, ha nem bénázol, csak kitöltöd és lecsukod. :) 

Ezek az állítások bazi jól sikerültek, mind Zsombor számára, mind a számomra.
Titeket haladókat bátran hívlak, mert igen értékesen használhatóaknak látom az őszi tapasztalatok alapján, magunk és a Föld szolgálatában.

Ezt a speciális állítás folyamot kiterjesztem Fülöp Csabára (amikor Zsombor nincs) és Domján Anitára is, amikor 2 napos.N
***************************************************************************************************

DaniNóra állítások Sziddhártás haladókkal

Egy különleges állítássorozatot indítok el, melyben délelőtt Zsombornak (9-13h) és délután Nekem (14-18h) lesz állításom, mindkettő Danival és hangjaival. Első időpont szept. 20. vasárnap, utána jobbára 4 hetente.
1.
Délelőtti Zsombor állítás
szokatlansága abban áll, hogy az állításaink kollektív tér fókuszába a személyiségi erőket érintő fókuszt szeretnék befűzni. (ezt eddig váltogattuk inkább, nem szendvicseltük) Ennek hátterében olyan sorshelyzet oldásának szituációja áll, ahol se külön a kollektív oldalról, se külön a személyiségi oldalról nem ereszt az ördöglakat. Nincs ezzel Zsombor egyedül, de nála eredek most kutató-kísérletező munkába, ahol ennek feloldásához keresem az ösvényt. Ehhez profi és/vagy a témában érintett Sziddhártás antagonistákat szeretném meghívni, úgy hogy a 4 óráért, 4ezer Ft-nyi SziddhártaJegyet adok fejenként. Egyébként bárki jöhet akit érdekel, de a meghívottaknak fizetnék, a többieknek ingyenes.
Meghívottak tehát: Laura, Marcsi, N. Gabi, Róza, F. Ildikó, Mori, Emese, Andi, K. Péter, B. Gyuri, J. Ági, Gy. Kata, Miki, P. Gábor, E. Bence, E. Gábor, Réka, Eme.

2.
Délutáni állításom
szokatlansága pedig - azon túl, hogy nem én vezetem - abból áll, hogy sorba fűzött személyes témáimat szeretném személyesnél nagyobb méretű jelenségkörökre is kiterjeszteni. (Ennek első fecskéje a nyári TRÁn a magyar állam szerepébe választott Laura volt az állításomon) Munkásságunk - megélésem szerint - régóta nem marad egy személy szintjén, és én veletek, - akikkel sokat és alaposan mentünk, jártunk befele - szeretném a kintet megtámogatni, a tudatunk transzformáló erejével/ben. Rálátásom szerint nem mindegy és felelősségünket is érinti ez bennem. HÍVLAK MÉLYRŐL TITEKET! Részvétel ingyenes.

A 2015-ös időpontok tehát a következő 3:

szeptember 20. vasárnap-  Sziddhárta terem - 9-18h
október 17. szombat - Bojtorján terem - 9-18h
November 15. vasárnap-  Lótusz terem - 9-18h

2016-ban is folytatódik valami efféle a megkezdett ritmusban, de arról majd jelzek még, hogyan s miként.

A meghívás olyanokra továbbvihető akikről te tudod, hogy Sziddhártaállítás képesek, de ez mindkettő a fajtájának nehezebbjéből való, úgyhogy mérlegeld kérlek, hogy kinek (esetleg akár neked) esetleg túlterhelő már. Én gondoskodni, alig fogok tudni róluk (rólatok).

Itt egy google táblázat amibe kérem az alkalmakra bontott bejelentkezéseket: erre KLIKK
Bejelentkezéshez az A oszlopba írd a neved és az utána következőkbe oda Írjál 1-t, amin jelen szeretnél lenni.
Köszönöm. Más emalios jelentkezés nem szükséges.
Ha úgy érzed a táblázatba valamit véletlenül bele töröltél arról írj emailt nekem, de mégjobb, ha nem bénázol, csak kitöltöd és lecsukod. :)

N

***************************************************************************************************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése